Stel uw vraag

    Hileka.nl is een platform over mentale problematiek met onder andere trauma, PTSS, CPTSS en MCPTSS. De website geeft informatie en beantwoord al uw vragen over mentale problematiek. Het platform is er voor het dagelijks leven met diagnose, voor lotgenoten, naasten en hulpverleners.

    Om hulp vragen kan soms erg lastig zijn, het stellen van een vraag of het niet weten hoe iemand erop gaat reageren. Het is belangrijk om vragen te stellen om de problematiek beter te begrijpen en te snappen, het is een eerste stap naar herstel en inzicht. Geen vraag is te gek, hier word alles bespreekbaar gemaakt om taboe te doorbreken en voor meer begrip voor de problematiek.

    De vragen worden met een uitgebreid beantwoord, een duidelijke uitleg en een stappenplan voor een eerste aanpak of opstart. Op Hileka.nl komen dagelijks nieuwe artikelen, tips en adviezen. Vragen en antwoorden komen anoniem online tussen 8.00 uur en 20.00 uur, 7 dagen per week.

    Staat uw vraag er nog niet bij dan kunt u deze geheel anoniem insturen via het formulier. Hierbij vraagt Hileka.nl u niet om privé gegevens. De vraag word binnen 24 uur beantwoord en word anoniem geplaatst. De vraag is terug te vinden via de hoofdpagina met titel de vraag die u heeft gesteld.